Hvorfor Gunderwear:

  • Altid A-mærket undertøj

  • Gratis forsendelse

  • Billigere derefter direkte

  • Op kan til enhver tid annulleres online

  • En månedlig overraskelse til dig selv

ES Collection undertøj

ES Collection

ES Collection er fra Barcelona, ​​​​Spanien og storebror til Addicted† Den er designet af de samme designere og bruger de samme højkvalitetsstoffer. 's undertøj ES Collection er produceret i Spanien.

's designs ES Collection er sporty og luksuriøse. Perfekt til et hårdt, atletisk og ungdommeligt look.

 

Hvordan fungerer det?

1

Bliv medlem og betal med det samme for indeværende måned

2

2 Du modtager undertøj inden for fem hverdage

3

3 Derefter hver 21. debiteres det månedlige beløb via direkte debitering

4

4 Hver 1. lørdag *) i måneden får du nyt undertøj

 

Pumpe! undertøj

2EROS

Den australske 2EROS har arbejdet i 10 år og er kendt for iøjnefaldende farver (kombinationer) og stilfulde modeller. Designerne bruger ofte silkebløde stoffer, der føles behagelige at røre ved. 

Det er ikke uden grund, at navnet 2EROS er afledt af den græske gud for lyst og kærlighed. Du vil føle dig ekstra elsket i undertøj fra 2EROS.

Bevist kvalitet

Vi arbejder med de bedste mærker. De har valgt et produkt, hvor design, kvalitet og holdbarhed er vigtigere end den laveste pris. Dermed kan du være sikker på højkvalitets undertøj, der holder sig smukt i lang tid, har en god model og bliver siddende. Synes du også det er vigtigt at se godt ud i udfordrende undertøj, så en Gunderwear Abonnement interessant for dig!
Andrew Christian undertøj

Andrew Christian

Los Angeles modedesigner Andrew Christian lancerer nye modeller og designs hver måned. Ofte er det limited editions, der ikke længere produceres efter den første udgivelse. På denne måde ved du, at du altid har unikt undertøj på, der også er af høj kvalitet. 's undertøj Andrew Christian forstår at understrege din maskulinitet på en spændende måde og er altid sexet!

Hvor meget varme kan du klare? Designeren kan lide at være omgivet af unge, muskuløse mænd og lade omverdenen nyde dette på sine sociale medier.

Undertøj der kan ses

Vi leder løbende efter de bedste mærker og designs til dig. Det er vigtigt, at mærket har et forførende udseende. Det undertøj vi tilbyder kunne fungere som beklædning til fester som f.eks Demonen, Funhouse of Rapido.
Pumpe! undertøj

Supawear

Supawear er et australsk undertøjsmærke, der gør mænd til Supaheros. Supawwear mener, at mode ikke kun er begrænset til, hvad du kan se, men også hvad der er nedenunder. At finde sig selv smuk i bogstaveligt talt alle lag, det er sandt Supawear for staten.

 

Supawear er lillebror til 2EROS, hvor en del af teknologien, såsom 'CURV' fordybningen, er blevet overtaget. Dette fremhæver det maskuline køn. Udfordrende undertøj til mænd, der gerne vil føle sig smuk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker det Gunderwear Surprise Undertøj abonnement?

Het Gunderwear Surprise Underwear Subscription er et månedligt undertøjsabonnement. Du vil hver måned modtage nyt undertøj med den karakteristiske pasform fra de designermærker, vi arbejder med. Dette er altid en fejl, (forbindelse) boxer of jockstrap† På vores hjemmeside finder du prøver af undertøj, som tidligere er sendt til vores abonnenter.

Sidder du fast med det?

Gunderwear er fleksibel. Du kan ændre, sætte på pause eller stoppe din konto, når du vil. Hvis du vil ændre eller opsige dit abonnement, skal du logge ind med din Gunderwear konto eller kontakt os via kontakt.

Hvornår leverer du?

Når du er blevet medlem, modtager du din første forsendelse indenfor 5 hverdage.

Abonnementsgebyret debiteres herefter hver 21. i måneden.

Hvornår du modtager din månedlige forsendelse afhænger af placering:

– Bor du i Holland: første lørdag i måneden
– i Europa: ca. ~10 dage efter den første lørdag i måneden
– uden for Europa: ca. ~ 10-21 dage efter den første lørdag i måneden

Bemærk venligst, at levering afhænger af PostNL's punktlighed. Forsendelsen passer gennem postkassen, så du behøver ikke blive hjemme for dette.

hvad koster det Gunderwear Surprise Undertøj abonnement?

Det billigste undertøjsabonnement er tilgængeligt fra 21,08 € om måneden. Dette er det gennemsnitlige månedlige beløb, når du tager et 12-måneders forudbetalt beløb jockstraps abonnement.

Sender du også til Belgien (og andre lande)

Undertøjsabonnement: Vi tilbyder verdensomspændende gratis fragt for det Gunderwear Surprise Undertøj Abonnement. Uanset hvor du bor, er du hjertelig velkommen som kunde hos Gunderwear† Taksterne for vores abonnementer (inklusive fragt) er ens for alle – uanset hvor du bor.

Løst undertøj: Når du bruger fra €30, er fragten gratis i Holland. Herunder opkræver vi 3,99 pr. ordre. For levering til andre lande er fragtomkostningerne 4,99 pr. 

 

Er en Gunderwear abonnement det samme som et On That Ass undertøj abonnement?

Gunderwear er ikke det samme som en On That Ass undertøj abonnement. Læs her mere om forskellene mellem Gunderwear og On That Ass.

Is Gunderwear billigere end at købe direkte?

Det kan vi være korte om; JA! I gennemsnit sparer du €10 om måneden med vores tilbud om undertøj. Læs her mere om denne beregning.

Kan jeg vælge ankeltrusser, boxers for jockstraps?

Du kan sammensætte dit abonnement fuldstændig, som du ønsker det; vælge ankeltrusser, boxers for jockstraps. Eller vælg en kombination. 

Vælger du en kombination, sender vi cirka alternative undertøjstyper.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Størrelserne bestemmes ud fra din buksestørrelse i tommer.

En buksestørrelse omtales som bredde x længde. Hvis dette er 32x34, så vælger du: 32. Hvis dette er 29x34, så vælger du: 29. Osv.

Med buksestørrelsen sender vi den tilsvarende størrelse af hvert mærke. Nedenfor finder du vores størrelsesskema:

Gunderwear undertøj størrelsesskema

Underbukserne passer ikke eller er ikke behagelige

Abonnement: Passer underbukserne ikke eller er de ikke behagelige? Returner den ubrugt og uvasket i den originale emballage med de vedhæftede etiketter, og du vil modtage et nyt eksemplar i næste måned. Så du modtager to stk. Juster om nødvendigt din størrelse i din profil.

Løst undertøj: Kontakt os for at registrere en retur.

Mit spørgsmål er ikke nævnt

Stil dit spørgsmål via kontakt.

Stil dit spørgsmål via budbringer.

Kan jeg angive en materialepræference?
Desværre er det ikke muligt at angive en materialepræference. Hvis du er allergisk over for et af de materialer, der normalt bruges i undertøj, råder vi dig til at bestille separat undertøj.
Addicted undertøj

Addicted

Det spanske Addicted er den frække bror til ES Collection† Designerne af Addicted målrettet specifikt mænd.

Addicted bruger robuste kvalitetsmaterialer, så undertøjet fremstillet i Spanien kan tåle tæsk.

du gik glip af dette

Herunder kan du se det undertøj, der har været en del af Gunderwear abonnement. Så du kunne have modtaget dette. Det du modtager er en overraskelse, men det er altid en fejl, boxer of jockstrap fra 2EROS, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection of Supawear.
Barcode Berlin undertøj

Barcode Berlin

Barcode Berlin er et tysk undertøjs- og klubtøjsmærke grundlagt i Berlin. I den underjordiske klubscene, Barcode Berlin meget elsket. Det er hvad tøj er lavet af Barcode Berlin ofte båret af veltrænede mænd som outfit.

's designs Barcode Berlin er innovative i brugen af ​​materialer og legende anvendelser af åbninger. 's undertøj Barcode Berlin er fremstillet på vores egen fabrik i Portugal.

Taler en Gunderwear abonnere på?

Har du spørgsmål eller er det ikke helt klart? Kom i kontakt via Messenger og vi svarer gerne på dem:

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
    0
    Indkøbskurv tomWebshop