søgning

Brand

Model undertøj

Maat


Farve


materiale


filtre

MM Sports undertøj

MM Sports jockstraps

De MM Sports jockstrap er klassikeren jockstrap til alle formål og er lavet på modellen af ​​BIKE, som ikke længere er i produktion.

I 1897 patenterede Bennetts nyoprettede Bike Web Company og begyndte at fremstille Bike Jockey Strap. Bike Web Company blev senere kendt som Bike Company. Navnet Jockey Strap blev til sidst forkortet til jockstrap of jockstrap.

I 2002 købte elitesportstøjsproducenten Russell Athletic Bike. Berkshire Hathaway Inc. konglomerat erhvervede Russell Corporation i begyndelsen af ​​2006. Berkshire, ledet af milliardæren Warren Buffett, mente, at Russell ville passe godt sammen med deres Fruit of the Loom-mærke, som i 2016 besluttede at indstille produktionen af ​​alle Bike-jockstraps at ophøre. Bike var den førende producent af jockstraps og atletiske tilhængere og hævder at have produceret over 350 millioner af dem.

Mayer Marketing har under navnet MM Sports de jockstrap relanceret fra i går. Modellerne af MM Sports er i henhold til originalen og som Bike brugte til at producere den.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Indkøbskurv tomWebshop