Perseus undertøj

Perseus har kun eksisteret i et år og har allerede fanget vores opmærksomhed. I græsk mytologi var Perseus en helt, der var halvt dødelig og halvt Gud, søn af guden Zeus og den dødelige Danae. Mærket står for styrke, maskulinitet, vedholdenhed og mod.

Designene består af en kombination af stoffer, farver og print, der gør alle til en selvsikker mand, der gerne vil se godt ud og have det godt.

Inspireret af guderne

Perseus undertøj

Om Perseus

Perseus er et Texas, Amerika-baseret undertøjsmærke, der har eksisteret siden 2017. Virksomheden tager sit navn fra den græske helt, der halshuggede Gorgon Medusa og grundlagde Mykene. "Inspireret af guderne" er derfor temaet og logoet består af to stiliserede græske søjler.

"Undertøj har altid været en passion for mig," sagde Carlos Manrique, ejeren. "Fra mit perspektiv er undertøj en måde at udtrykke, hvem en mand virkelig er, hans styrke, maskulinitet, vedholdenhed, mod. Jeg vil gerne vise mænd deres forførende kraft med mit undertøj."

Perseus tilbyder trusser, kufferter, boxershorts og jocks og udgiver en ny kollektion to gange om året. Produktionen foregår i Colombia. Materialer og kunsthåndværk af høj kvalitet bruges til at skabe et bæredygtigt produkt.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
    0
    Indkøbskurv tomWebshop