Skull & Bones Banan Print Trunk Lyseblå Blå

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt.

Emne: T6045 Blå Kategori:

Beskrivelse

Skull & Bones er en innovativ luksus herreundertøjslinje, der trives med at smelte sammen premium-stoffer og dristige mønstre for at skabe et eftertragtet produkt af komfort og stil. Skull & Bones designer luksus til den daglige mand, der vil have mere.

Alle print og designs er lavet til at legemliggøre maskulinitet. Undertøjet byder på moderigtig sofistikering gennem stilene i printede, blomstrede og klare mønstre, der øjeblikkeligt vil opgradere din undertøjskollektion. Kollektionerne er forankret af Just The Bones-linjen (grundlæggende elementer, der er alt andet end basale), vores flerårige håndmalede hollandske blomster, sæsonbestemte feriekollektioner, pride, dyreprint, geo-print og plaid til midcentury moderne og mere. Vær modig og subtil overalt med Skull & Bones.

Moderne undertøj manglede den moderne mands pasform og design. Skull & Bones har bragt luksus herreundertøj tilbage til den moderne mand. Stil, smag og mode forventes i overtøj til mænd. Du kan også forvente stil, smag og mode inden for herreundertøj. Skull & Bones bringer den forventning til alle.

Slip udyret løs, mens du føler dig komfortabel og sikker med en luksuriøs Pima Bomuld/Modal/Spandex-blanding, der er blød, let og fleksibel. Materialet er designet til at løfte, støtte og fremhæve maskulinitet. Alt Skull & Bones undertøj har konturlommer og no-roll linning for den ultimative støtte. Du vil elske kvaliteten og stilen af ​​det Skull & Bones undertøj, du modtager.

Skull & Bones luksus herremodeundertøj er til enhver mand, der ønsker stil, maskulinitet og komfort.

yderligere oplysninger

Maat

S, M, L, XL

Farve

blå

Mærke

Kranium og knogler

Materialer

Elastan, polyester

0
    0
    Indkøbskurv tomWebshop