Skull & Bones Camo Letter Blue

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt.

Emne: T6029 Blå Kategori:

Beskrivelse

Skull & Bones er en innovativ luksus herreundertøjslinje, der trives med at smelte sammen premium-stoffer og dristige mønstre for at skabe et eftertragtet produkt af komfort og stil. Skull & Bones designer luksus til den daglige mand, der vil have mere.

Alle print og designs er lavet til at legemliggøre maskulinitet. Undertøjet byder på moderigtig sofistikering gennem stilene i printede, blomstrede og klare mønstre, der øjeblikkeligt vil opgradere din undertøjskollektion. Kollektionerne er forankret af Just The Bones-linjen (grundlæggende elementer, der er alt andet end basale), vores flerårige håndmalede hollandske blomster, sæsonbestemte feriekollektioner, pride, dyreprint, geo-print og plaid til midcentury moderne og mere. Vær modig og subtil overalt med Skull & Bones.

Moderne undertøj manglede den moderne mands pasform og design. Skull & Bones har bragt luksus herreundertøj tilbage til den moderne mand. Stil, smag og mode forventes i overtøj til mænd. Du kan også forvente stil, smag og mode inden for herreundertøj. Skull & Bones bringer den forventning til alle.

Slip udyret løs, mens du føler dig komfortabel og sikker med en luksuriøs Pima Bomuld/Modal/Spandex-blanding, der er blød, let og fleksibel. Materialet er designet til at løfte, støtte og fremhæve maskulinitet. Alt Skull & Bones undertøj har konturlommer og no-roll linning for den ultimative støtte. Du vil elske kvaliteten og stilen af ​​det Skull & Bones undertøj, du modtager.

Skull & Bones luksus herremodeundertøj er til enhver mand, der ønsker stil, maskulinitet og komfort.

yderligere oplysninger

Maat

XS, S, M, L, XL, XXL

Farve

blå

Mærke

Kranium og knogler

Materialer

Elastan, polyester

0
    0
    Indkøbskurv tomWebshop