Tilbyd!

Supawear Sprint Jockstrap Prickly Purple

Oprindelig pris var: €22,99.Nuværende pris er: €18,99.

Maat

S, M, L, XL

Farve

violet

Mærke

Supawear

Materialer

90% polyester, 10% elastan

Emne: SWU92SPPricklyLilla Kategorier: , tag:

Supawear er et australsk undertøjsmærke, der gør mænd til Supaheros. Supawear mener, at mode ikke kun er begrænset til, hvad du kan se på ydersiden, men også hvad der er nedenunder. At finde dig selv smuk i bogstaveligt talt alle lag, det er sandt Supawear for staten.

Supawear er lillebror til 2eros, hvor noget af teknologien, såsom 'CURV' fordybningen, er taget i brug. Dette fremhæver det maskuline køn. Udfordrende undertøj til mænd, der gerne vil føle sig smuk.

Beskrivelse af undertøj til denne jockstrap af designeren af Supawear: Hæv selvtillidsniveauet og øjenbrynene med vores Sprint-undertøj collection† Fås nu i et friskt, fedt og levende kaktusprint! Lavet af en holdbar og hurtigtørrende polyblanding for at holde dig frisk og tør. Slank fit for at give en slankende silhuet. Enkeltlags scoop-pung for at give dig et forbedret, men naturligt løft. 2EROS CURV-teknologi, der skaber en 'kontaktløs' støtte for at reducere gnaver og sved. Tyk og blød linning for ekstra komfort og reducerer bøjning eller foldning.

0
0
Indkøbskurv tomWebshop