Over Gunderwear

For lidt over et år siden kunne man ikke se bort fra annonceringen for et herreundertøjsabonnement i medierne. Egen fremstilling til et lavt beløb om måneden. Men hvis der er efterspørgsel på umærkeundertøj i abonnementsform, skal der også være efterspørgsel på mærkeundertøj af høj kvalitet. Og sådan kom det til Gunderwear, et abonnement med mærkeundertøj.

Siden august 2018 Gunderwear et fuldt konfigurerbart undertøjsabonnement. Til dette formål er der indgået et samarbejde med 2EROS, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection en Supawear† Ved lukning af a Gunderwear undertøjsabonnement kan vælges til trusser, boxers, jockstraps eller en kombination. Størrelsen er skræddersyet til kundens buksestørrelse.

Et abonnement fornyes månedligt ved direkte debitering eller forudbetalt undertøj abonnement indgået for en periode på 4, 8 eller 12 måneder.

Hundredvis af kunder er nu fans af Gunderwear og modtage nyt undertøj hver måned. En af de største fans er Jeffrey Wammes. Det fortalte han til Algemeen Dagblad om Gunderwear:

1 “Denne leveringsservice overrasker mig hver måned med nyt undertøj. Det synes jeg er dejligt nemt; Det behøver jeg ikke tænke på. Modellerne er mere sexede end den almindelige hvide slip, de har ofte separate mønstre. Der er boxershorts imellem, men de fleste har ingen ben. Trusserne er fra alle slags mærker, jeg kan godt lide dem fra Andrew Christian den smukkeste."

Gunderwear tilbyde mere end et undertøjsabonnement. I den webshop undertøj kan købes enkeltvis. 

 

Dave Verzijl
Direktør Gunderwear

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Indkøbskurv tomWebshop