Over Gunderwear

For nogle år siden kunne man ikke se bort fra annonceringen for et undertøjsabonnement til mænd i medierne. Egen fremstilling til et lavt månedligt gebyr. Men hvis der er efterspørgsel på umærket undertøj i abonnementsform, skal der også være efterspørgsel på mærkeundertøj af høj kvalitet. Og sådan blev ideen født Gunderwear, et abonnement med mærkeundertøj.

20. juli 2018 var startskuddet til Gunderwear, et helt selvkonfigurerbart undertøjsabonnement. bestående af mærker som 2EROS, Andrew Christian, Barcode Berlin, Code 22, Garçon, Sukrew en Supawear† Ved lukning af a Gunderwear undertøjsabonnement kan vælges til trusser, boxers, jockstraps eller en kombination. Størrelsen er skræddersyet til kundens buksestørrelse.

Hundredvis af kunder er nu fans af Gunderwear og modtage nyt undertøj hver måned. En af de største fans er Jeffrey Wammes. Det fortalte han til Algemeen Dagblad om Gunderwear:

1 “Denne leveringsservice overrasker mig hver måned med nyt undertøj. Det synes jeg er dejligt nemt; Det behøver jeg ikke tænke på. Modellerne er mere sexede end den almindelige hvide slip, de har ofte separate mønstre. Der er boxershorts imellem, men de fleste har ingen ben. Trusserne er fra alle slags mærker, jeg kan godt lide dem fra Andrew Christian den smukkeste."

Gunderwear tilbyde mere end et undertøjsabonnement. I den webshop undertøj kan købes enkeltvis.

 oprindeligt tilbudt Gunderwear kun et undertøjsabonnement. Webshoppen blev åbnet i april 2020 for løssalg af undertøj. Siden er sortimentet udvidet betragteligt og der går ikke en uge uden nyt undertøj i webshoppen. 

Dave Verzijl
Direktør Gunderwear

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Indkøbskurv tomWebshop