Barcode Berlin undertøj

søgning

Brand

Model undertøj

Maat


Farve


materiale


filtre

Barcode Berlin undertøj

Resultat 1-20 af 96-resultaterne vises

Barcode Berlin undertøj

Barcode Berlin er et tysk undertøjs- og klubtøjsmærke grundlagt i 2008 i Berlin. Barcode Berlin har siden opbygget et navn for sig selv som et af de førende fetishtøjs- og klubtøjsmærker. Næste jockstraps og seler Barcode Berlin tilbyder også en række andre produkter såsom trusser, singlets og tanktops, alle med et skævt twist.

Mærket har en stor tilhængerskare blandt LGBTQ-miljøet og er populært blandt drag queens, go-go-dansere og fetichister. Barcode Berlin er stolte af deres tyske arv og den tyske kvalitet af deres produkter.

Mærket er også kendt for deres samarbejder med forskellige organisationer og events, herunder La Demence og Folsom Europe. Har gennem årene Barcode Berlin udgivet flere kollektioner inspireret af disse begivenheder og deres unikke atmosfære.

En af 's klassikere Barcode Berlin er Sergey jockstrap, en trofast fortolkning af originalen jockstrap model, lavet af meget robust materiale med et kinky gummilogo på remmen. Barcode Berlin er kendt for den legende anvendelse af åbninger og åbne stoffer i deres design.

's undertøj Barcode Berlin er fremstillet på deres egen fabrik i Portugal, hvor de overvåger kvaliteten af ​​hvert produkt, de producerer. Barcode Berlin garanterer kvalitet, komfort og unikke designs, der er perfekte til enhver klub eller fetichfest. Opdag kollektionen nu Gunderwear!

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Indkøbskurv tomWebshop