Gunderwear vs On That Ass

On That Ass Du har sikkert hørt om det mange gange, men hvad er forskellen på Gunderwear en On That Ass? Vi vil liste det for dig!

Gunderwear arbejder med A-mærker, i modsætning til On That Ass

Gunderwear arbejder udelukkende med A-mærker. Det betyder topkvalitet til en fair pris. On That Ass arbejder udelukkende med undertøj fremstillet i egen regi. Dette afspejles i kvaliteten af ​​de anvendte materialer. Et par citater fra de mange anmeldelser;

– Udskrifter er super seje, og de er behagelige. Kvaliteten er desværre dårlig. Første gang tog jeg en størrelse, der matchede andre mærker, jeg havde før. Desværre knækkede den på sømmen præcis i midten. Returneret i samråd med kundeservice og modtaget en ny større størrelse.

– Den her er gået i stykker igen. Lige efter 30 dages returperiode.

– Underbukser 2 nøjagtig samme historie. Brækket igen inden for 30 dage, modtog en ny og brød den igen lige uden for de 30 dage.

– Med godt håb har jeg stadig 3 boxers modtaget. Alt sammen ødelagt lige uden for 30 dages returmulighed.

– Jeg har opsagt mit abonnement. Kundeservice vil gerne imødekomme mig. Jeg skal dog have den nye der boxer at "på vej" først er til at sende tilbage og så kommer jeg fra det boxer mine penge tilbage... god kompensation.

– 10€ er ikke dyrt for en boxer† Men en boxer der går i stykker efter 4-6 gange brug og vask, det er dyrt. Jeg tager tilbage til Björn borg igen. De holder i flere år!

– Pænt løfte, relativt billigt, kvalitetsbizart fjols! Så lad være!"

Forskellige modeller af undertøj kl Gunderwear

Hver dag er anderledes, ikke? Bi Gunderwear modtage dit undertøj fra forskellige mærker, så du kan drage fordel af hvert mærkes unikke pasform. Bi On That Ass du modtager altid den samme model. Kun trykket er anderledes.

Undertøj af høj kvalitet kl Gunderwear

Næsten alle mærker med hvilke Gunderwear har været 'in business' i mange år og arbejder med materialer af høj kvalitet. Ved normal brug kan du holde i årevis med undertøjet fra Gunderwear.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Holland

Handelskammer: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Indkøbskurv tomWebshop