2EROS ReAktiv Trunk Uranium Geel

Oprindelig pris var: €32,99.Nuværende pris er: €24,99.

Maat

S, M, L, XL

Farve

Geel

Mærke

2EROS

Materialer

88% Nylon, 12% Elastan

Emne: SWU3141URYellow Kategorier: , tag:

Supawear er et australsk undertøjsmærke, der gør mænd til Supaheros. Supawear mener, at mode ikke kun er begrænset til, hvad du kan se på ydersiden, men også hvad der er nedenunder. At finde dig selv smuk i bogstaveligt talt alle lag, det er sandt Supawear for staten.

Supawear er lillebror til 2eros, hvor noget af teknologien, såsom 'CURV' fordybningen, er taget i brug. Dette fremhæver det maskuline køn. Udfordrende undertøj til mænd, der gerne vil føle sig smuk.

Beskrivelse af undertøj til denne boxershorts af designeren af Supawear:
Vi har udviklet vores REAKTIV-undertøj med en række premium-stoffer fra svedtransporterende polyamid og 4-vejs stretch mesh for at skabe en beklædningsgenstand, der er både behagelig og funktionel. Den har den ikoniske CURV-teknologi og en enkeltlags pose, som konturerer og former alle dine aktiver på en naturlig måde. Dette skaber også en 'kontaktløs' støtte for at reducere gnidninger og svedtendens. Med vores REAKTIV undertøj, uanset om du løber i fitnesscenteret eller løber efter bussen, vil du føle dig kølig og tør med den rette mængde støtte og mobilitet!

0
0
Indkøbskurv tomWebshop