Supawear Trunk Turbo Red

Oprindelig pris var: €25,99.Nuværende pris er: €21,99.

Maat

S, M, L, XL

Farve

rød

Mærke

Supawear

Materialer

85% polyester, 15% elastan

Emne: SWU31TUTRred Kategorier: , tag:

Supawear er et australsk undertøjsmærke, der gør mænd til Supaheros. Supawear mener, at mode ikke kun er begrænset til, hvad du kan se på ydersiden, men også hvad der er nedenunder. At finde dig selv smuk i bogstaveligt talt alle lag, det er sandt Supawear for staten.

Supawear er lillebror til 2eros, hvor noget af teknologien, såsom 'CURV' fordybningen, er taget i brug. Dette fremhæver det maskuline køn. Udfordrende undertøj til mænd, der gerne vil føle sig smuk.

Beskrivelse af undertøj til denne boxershorts af designeren af Supawear: Klar parat start! Boost dig selv i teten med Supawear's Turbo collection† Den er lavet af en førsteklasses svedtransporterende taktel kombineret med et 4-vejs stretch bomuldsnet for at tilbyde maksimal mobilitet samt for at holde dine kunder kølige og tørre under varme og svedige forhold. Den har en formpasning for at give en slankende silhuet og for at vise aktiver, der er designet med en enkeltlags scoop-pung for at give vores kunder et forbedret, men naturligt løft samt konturer, form og understøtter alt, samtidig med at det skaber en 'kontaktløs' støtte for at reducere gnaver og svedtendens.

0
0
Indkøbskurv tomWebshop